We zeggen het wel vaker. Wil je van dromen naar actie, van plannen naar resultaat, dan is het belangrijk je doelen te visualiseren, zodat jouw interne radars gaan draaien en je doelen werkelijk worden gerealiseerd. Dat klinkt veelbelovend natuurlijk, hoe werkt dat nou precies? Afgelopen week rondden we een leuk project af, waar we van brainstorm naar realisatie zijn gekomen. 

FayaLobi-VisualiserenIsRealiseren

De Surinaamse eetcaravan Faya Lobi liep al aardig. Toch knaagde er nog iets. Het was natuurlijk een mobiele keuken met heerlijk eten, maar de echte Surinaamse eetbeleving ontbrak nog wat. Hoe konden ze dit terug laten komen in hun mobiele keuken? Dat was het moment waarop ze aanklopten bij Studio Adam. We gingen in gesprek met de enthousiaste en ambitieuze Patricia en Michiel. Die Surinaamse beleving zat wel goed! Tijdens de brainstorm legden we dit enthousiasme vast d.m.v. Babbels in Beeld. Op dit visueel naslagwerk was in 1 oogopslag te zien waar hun passie lag, wat het Surinaamse eten van Faja Lobi zo speciaal maakte en hoe ze dit alles konden overbrengen in de uitstraling van hun keuken.

Voor ons dé perfecte basis om dit om te zetten naar een visualisatie. We maakten een schetsontwerp voor de eetcaravan, met elementen die tijdens de brainstorm naar boven kwamen. Patricia en Michiel pakten meteen door en enkele weken later was hun eetcaravan omgetoverd tot een echte eetbeleving. Faya Lobi straalde en mailde ons:

Tot dusverre krijgen we geweldig leuk commentaar op onze kar. Het loopt ook fantastisch, heel druk gehad, so far so good!

Zie je, visualiseren is realiseren. En daar worden wij blij van!

Faja Lobi is binnenkort te zien op o.a. 1 Ander Festival, Festival MundialNijmeegse Vierdaagse en Mysteryland.  Check voor meer van dit soort te gekke mobiele keukens ook eens de website van onze samenwerkingspartner Maraboe Productions. Voor bijzondere mobiele catering op locatie.