Eva van den DungenEigenaresse Studio Adam, Grafische Verhalenverteller

Tekenares en tovenares wilde ze worden. En dat is gelukt! Eva weet ingewikkelde vraagstukken om te toveren tot heldere beeldtaal. Zij slaat tekst plat in plaatjes en weet daarmee de kern te raken. Een conceptdenker en creatieve sparringspartner die op speelse wijze op zoek gaat naar de kracht van jouw bedrijf.

.

Ellen KooijmansAanspreekpunt Studio Adam, Accountmanager

‘Loves it when a plan comes together’. Vooral als het gaat over een brug slaan tussen bedrijven en beeldprofessionals. Ellen is Studio Adam’s aanspreekpunt. Zij bezit een natuurlijk talent om helder te communiceren richting alle partijen, waardoor miscommunicatie praktisch onmogelijk is. : )

.

Gertjan v. RozendaalInterne Criticus Studio Adam, Business Creator

‘Also known as: Stuurman aan wal’. Bemoeit zich overal tegenaan. Is de interne criticus van Studio Adam, waar hij vooral meedenkt over profilering en positionering. Als docent ondernemerschap helpt hij studenten het bekende los te laten. Kan het ook anders?

.

Jessie BerkeveldVideo Expert Studio Adam, Uitleg Animator

Mensen ‘zappen en scannen’ tegenwoordig liever, dan dat ze te lange teksten analyseren. Heldere communicatie is daarom belangrijk. Jessie doet dit met animatie. Zij weet het verhaal van een bedrijf om te zetten in pakkende spreektaal en dit te koppelen aan een passende animatie stijl.

.

BartStudio Adam's Webdeveloper, Muzikant

Bart is onze gedreven webdeveloper. Bij elk web project denkt hij een stap verder: ‘Is dit ook een oplossing voor de lange termijn?’ Zo niet, dan vindt hij hierop het antwoord . Bart rust pas als alles perfect is. Let’s rock this!

.

Tomas van DongenStudio Adam's Concullega, Vormgever Deluxe

Tomas wordt  ingevlogen als wordpress ontwikkelaar met vormgevingskills. Zijn stijl kenmerkt zich door heldere ontwerpen. Geen poespas, duidelijk. Door dit te koppelen aan een gebruiksvriendelijke wordpress website, brengt hij ZP’ers naar ‘the next level’.

.

Shanti SilosStudio Adam's Bedrijfskundige, Coach extraordinaire

Direct en pro-actief. Daadkrachtig en zegt waar het op staat. Als bedrijfskundige is zij in staat de potentie van een bedrijf optimaal te benutten en hen te sturen naar een pragmatisch, uitvoerbaar plan. Met haar aanstekelijke enthousiasme haalt zij het beste in een organisatie naar boven. Let’s do this!

.

Martijn BallemansProcesbegeleider Studio Adam, Trainer

Martijn heeft jarenlange ervaring als coach. Zijn stijl van procesbegeleiding is levendig, motiverend en betrokken. Je leert met andere ogen te kijken naar het proces en samen te werken op een nieuwe manier. Daarnaast ontstaat er een concreet resultaat in de vorm van een plan van aanpak, taakverdeling, tijdsplanning en budget.

.