FrissePeper-interview-vs01DEF

Dit jaar gaan GEK en Studio Adam op pad om inspirerende ondernemers te interviewen en hun aanpak te achterhalen. Januari is gebombardeerd tot de maand van de gezamenlijke aanpak. Echt iets voor Operatie frisse peper vonden wij!

Waarom moeilijk doen als het samen kan?

 

Met haar trainingsbureau CAAT was Karin al even actief als zelfstandig ondernemer. Ook Manon timmerde al enkele jaren aan de weg met move your people. Via vorige werkgevers werkten zij al vaker samen. En dat klikte.

Voor een project staken ze de koppen bij elkaar en bundelden hun krachten. Dat leverde iets moois op. Kunnen we dat niet uitbouwen? Want CAAT en MYP, dat klinkt toch eigenlijk best briljant? De stap was zo gemaakt, want iets dat zo goed voelt, moet je wel omarmen.

CAAT en MYP werd operatie frisse peper.

Karin was al een tijdje geïnteresseerd in de kracht van creativiteit en de inzet van kunstenaars bij bedrijfsprocessen en interne trainingen. Een oriëntatiecursus op de kunstacademie liet haar letterlijk zien wat er allemaal los komt bij mensen zodra ze creatief bezig zijn.

Operatie frisse peper ging op zoek naar artistieke professionals en creëerde een team van muzikanten, acteurs en kunstenaars. “Manon leerde me wat de kracht is van wederzijdse kruisbestuiving. Het werkt echt!”, aldus Karin. Dit bracht hen op de succesvolle driepoot: bedrijfskunde+psychologie+kunst.

Van elkaar leren. Voor elkaar zorgen. Het beste in elkaar naar boven halen. Dat is waar Operatie frisse peper voor staat. Want waarom moeilijk doen als het samen kan?

Operatie frisse peper. Het actieprogramma dat mensen in beweging brengt.

 

Frisse-Peper-Babbels-in-Beeld